Kan dine kunder finde vej?

September 20, 2017

Om du arrangerer større events, koncerter, arbejder i detailhandlen eller for en seværdighed, er det vigtigt at få kunderne guidet til det rigtige sted. En effektiv eksekvering uden forvirring og spildtid for kunderne er nøglen til, at dit event bliver en succes.

 
Mobil guide
Med Aruba Beacons kan du nemt gøre dine kunder mobile og guide dem til den korrekte lokation. Du kan lave et interaktiv kort med nødvendige informationer og placeringer. Gør det nemt for kunden, at finde det de leder efter vha. deres egen mobile enhed. Er der en vigtig meddelelse med gode tilbud, du gerne vil have frem, kan du pushe meddelelser ud til kunderne og dermed sikre en mere personlig oplevelse. 


Få overblik over hvor dine kunder er
Hvor dine kunder befinder sig og hvor meget tid de benytter hvert sted, er værdifuld information, der kan hjælpe dig til at forbedre kundeoplevelsen. Hvad besøger kunderne mest eller mindst? Med din nye viden kan du forbedre dit nuværende setup. 


Nem installation
Aruba Beacons er små trådløse sendere, der kræver meget lidt strøm. Beacons udsender 2,4-GHz radiosignaler med jævne mellemrum og kan høres og tolkes af både iOS og Android enheder. Aruba Beacons kommer i 4 forskellige formater og dit valg er afhængig af behov og om installationen er af kortere eller længere varighed.

 
Lad dine kunder huske den gode oplevelse, de gik efter, i stedet for forvirring og ventetid. Hvis du er nysgerrig efter mere information, kan du læse følgende PDF.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com