Højere krav til netværket har ændret spillereglerne

September 13, 2017

Flere enheder, flere apps, mere trafik, og flere sikkerhedstrusler. Giver din infrastruktur dig det overblik, automatisering og agilitet, som du har brug for?


Innovation på netværket
Mobilitet, Cloud og IoT udfordrer alle dele af netværket, mens kernen er forblevet skrøbelig, ufleksibel og statisk. Kernen af netværket har ikke ændret sig de sidste årtier, men Aruba rusker op i netværket med den nye Aruba 8400 Switch. Hele Arubas portefølje er bygget op om mobilitet og IoT æraen. Arubas portefølje tilbyder automatisering, overblik og forhøjet sikkerhed for at sikre din virksomheds succes. 


’Ukendte’ enheder på netværket
Mobilitet har åbnet op for nye brugermønstre og -adgang. Medarbejdere har oftest flere enheder, uden at it-afdelingen kan forudse, fra hvilken lokation de tilgås. Der er nye trafikmønstre, nyt trusselsbillede og ’ukendte’ enheder på netværket. Cloud løsninger har ændret arten af applikationer mod den centrale arkitektur og er gået fra bruger-til-applikations trafik til app-cloud trafik. 


Netværket er blevet mere intelligent
Med lanceringen af Aruba 8400 er netværket blevet mere intelligent og her taler vi ikke kun i forhold til ydelsesevne og sikkerhed. Kronen på værket er ArubaOS-CX – et moderne operativsystem med indbygget intelligens og automatiserin

 

g, programmerbarhed og indbygget netværksanalyse. Aruba giver netværksafdelingen mulighed for, at se mere, vide mere og handle hurtigere. 


It-afdelingens opgave bliver lettere 
Med den traditionelle netværksinfrastruktur er it afhængig af, at skulle fejlfinde manuelt. Typisk vha. ufleksible værktøjer, såsom CLI og SNMP, sammen med dyre monitorerings-, analyse- og fejlfindingsværktøjer. Med Aruba 8400 switch og dens avancerede analyseværktøj bliver alle disse muligheder indbygget. Dette for at spare tid, give bedre overblik og reducere kompleksiteten. 


Du kan læse mere om Aruba 8400 her.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com