Opnå mere synlighed og forudsigelighed på dit netværk med den nye version af Aruba Instant

January 16, 2018

Med vores seneste udgivelse af Aruba Instant OS har virksomheder nu mulighed for at gøre netværket mere forudsigeligt, tilbyde sporing af assets og generelt give en bedre brugeroplevelse. Vores nyeste OS tilbyder end-to-end monitorering og mulighed for at prioritere Skype for Business audio og video.

 

Brugertilfredshed er lig med medarbejdertilfredshed

Når brugere er tilsluttet Wi-Fi og ikke kan få adgang til en hjemmeside eller gæsteportalen, antager de automatisk, at det er et Wi-Fi problem. Virkeligheden kan være, at der er problemer med mobilforbindelsen og måske er det slet ikke relateret til det trådløse netværk. At kunne identificere problemerne hurtigt, er et langt stykke hen ad vejen med til at holde dine brugere glade.

 

Med Clarity Live monitorering kan it-medarbejdere opnå synlighed over den trådløse brugeroplevelse og forudse forbindelsesproblemer, før brugerne bliver påvirket.

 

Sporing af aktiver

Aruba Instant kan nu overvåge Bluetooth Low Energy (BLE) assets tag. Vi kan dermed spore placeringen af aktiver med indbygget BLE-teknologi af høj værdi. Brug tags til at finde værdifulde aktiver hurtigt og nemt.

 

Prioritering af applikationer

Mere kontrol og synlighed er af højeste prioritet for it-administratorer. Aruba Instant kan nu differentiere Skype for Business audio, video og desktop-deling fra andre applikationsstrømme. Dette for at prioritere Skype for Business og dermed sikre en stabil brugeroplevelse for en højt prioriteret applikation.

 

Læs hele beskrivelsen om opdateringerne på Aruba Instant her

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com