Fremtidens museumsoplevelser

February 20, 2018

Teknologien har transformeret mange brancher, og tiden er moden til, at de danske museer finder inspiration til at nytænke museumsoplevelsen.  Læs her, hvordan du kan give museumsbesøgende en unik oplevelse.

 

Mere vejledning og højere service til museumsgæster

Aruba Beacons tilbyder indendørs kortvisning, så du kan guide dine gæster rundt til de rette steder. Via den mobile app kan de allerede hjemmefra bruge deres egen enhed til at skræddersy deres besøg alt efter, hvor lang tid de har, og om der er værker og museumsgenstande, de målrettet vil gå efter.

 

Viden i den rette kontekst

Via Bluetooth- signaler og Aruba Beacons kan du spore, hvor dine gæster befinder sig, og således tilbyde de rette oplysninger i den rette kontekst. Når de besøgende står foran et bestemt værk eller genstand, kan de læse eller via audio få fortalt, hvad de står foran. Med Aruba Beacons er det nemt at forny oplevelsen med supplerende og anden viden. På den måde kan museet tiltrække de samme gæster flere gange. Den interaktive oplevelse med museumsgenstande kan gøre formidlingen og forståelsen lettere og dermed gøre en museumsoplevelse endnu mere spændende for folk i alle aldre.

 

Automatisk analyse af museumsbesøg

Det er ikke kun gæsterne, der får fordele ved brugen af Aruba Networks. Aruba Beacons bringer også værdifuld viden til museet, så de bedre kan forstå deres besøgende. De kan aflæse, hvad der er den mest besøgte genstand på museet, eller hvilke områder gæsterne har svært ved at lokalisere. På den måde kan de optimere og forbedre helhedsindtrykket og give gæsterne de bedste forudsætninger for den perfekte oplevelse. Disse informationer ville ikke være tilgængelige, selvom du lavede en spørgeskemaundersøgelse.

 

Få mere inspiration omkring brugen af Aruba Beacons her

 

Læs et case study fra et museum i Madrid

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com