Nye muligheder med Wi-Fi 6

January 25, 2019

 

Folk vil gerne have en god forbindelse, uanset hvor de befinder sig; om det er i butikker, skolen, lufthavnen eller på arbejdet. Brugere er hårde kritikere, og ser ikke igennem fingrene med en langsom applikation eller ustabil forbindelse.

 

 

802.11ax

Den 6. generation af Wi-Fi er kommet: 802.11ax også kendt som Wi-Fi 6. Med den 6. generation vil man opleve en bedre brugeroplevelse uanset type af enhed og generelle brug. Versionen er markant hurtigere og optimeret til områder med mange mennesker såsom indkøbscentre og stadioner. De nye AP’er er også ideelle i miljøer med IoT enheder.

 

Den 6. generation af Wi-Fi kan dog ikke stå alene i en optimeret brugeroplevelse – netværket skal også være drevet af AI og kunne følge med i ændrede brugsmønstre og automatisk skrue på performance. Det proaktive netværk giver overblik hos IT, så de kan fokusere på nye services, der understøtter forretningen bedre.

 

 

Det grønne Wi-Fi

Arubas NetInsight kan hjælpe virksomheder med at opretholde den grønne profil, alt imens der spares på strømmen. På et gennemsnitligt kontor er der aktivitet i rundt regnet 10 timer om dagen fra kl. 8-18, men deres AP’er er tændt døgnet rundt, selv om de ikke bliver benyttet. Med NetInsight vil Wi-Fi løsningen vha. AI lære de typiske mønstre at kende f.eks. på en skole, i et indkøbscenter eller et kontor og automatisk slukke AP’erne, når de ikke bliver benyttet.

 

Læs den inspirerende blog - Experience the future with AI-powered mobility innovations

 

Få fuld indsigt i den nye 802.11ax (Wi-Fi 6)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com