Cutting the Cable? Hvor starter du?

June 12, 2019

 

Uanset om du har ansvaret for at designe eller re-designe din virksomheds trådløse netværk, så er de første skridt ”på rejsen” nogle af dine vigtigste. Få indsigt i de kriterier, du skal forholde dig til, før du beslutter dig for at købe et trådløst netværk.

 

Hvornår skal du indsætte en controller i stedet for at fortsætte med at bruge Instant Access Points? Hvilken form for godkendelse skal bruges? Har du virkelig brug for Aruba ClearPass, eller er Active Directory tilstrækkelig til dine virksomhedskunder? Hvordan planlægger du for høj tilgængelighed inden for controllerne? Hvad med IP-subnets for medarbejder- og gæsteadgang?

 

Disse og mange andre spørgsmål skal besvares, inden du investerer i nyt udstyr. Vi anbefaler, at du skriver alle tænkelige spørgsmål og overvejelser ned på et whiteboard og derefter begynder at besvare dem parallelt med at du arbejder dig gennem designet.

 

Med dette for øje, så lad os kigge nærmere på nogle designretningslinjer, der kan hjælpe dig med at svare på dine design-spørgsmål.

 

Læs videre her

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com