NYHED - Aruba Instant On til SMB virksomheder

June 13, 2019

 

De bedste Wi-Fi-oplevelser, er helt klart dem, som er problemfri. De, hvor du forbinder øjeblikkeligt og forbliver på netværket uden problemer. Det kan vi da kun være enige om, ik?

 

Når universitetsstuderende sidder ved bordet for at arbejde på et projekt, vil de logge ind med lethed og tilbringe eftermiddagen med at drikke kaffe og søge på internettet. Patienter på et lægekontor ønsker samme bekvemmelighed når de streamer videoer, mens de venter på, at det bliver deres tur. Uanset om du driver cafeer, advokatkontorer, frisørsaloner eller lægepraksis, vil du bare have Wi-Fi til at fungere optimalt for alle, der ønsker at forbinde til netværket.

 

Der findes masser af Wi-Fi-muligheder på markedet, men små virksomheder har brug for mere end ”basis hjemme Wi-Fi” og mindre end Wi-Fi til Enterprise virksomheder. Wi-Fi skal være hurtig, pålidelig og sikker - men også let og økonomisk overkommelig.

 

Aruba Instant On til SMB virksomheder

Aruba Instant On er skabt til SMB virksomheder uden eller med begrænset IT-personale samt omkring 100 brugere, og tilbyder højhastigheds-Wi-Fi, der er let at oprette og overkommelige at eje. Virksomhedsejere kan dermed fokusere på at driver deres virksomhed og ikke på at få deres Wi-Fi til at fungere.

 

Aruba Instant On tilbyder den nyeste Wi-Fi-teknologi, så din virksomhed kan få en super hurtig oplevelse, selv i et travlt kontormiljø eller butik. Samtidig opfylder Aruba Instant On alle de rigtige sikkerhedspunkter. Gæster og medarbejdere kan sikkert logge ind på netværket og vide, at betalinger er sikre, og at følsomme data er beskyttet.

 

 

Aruba Instant On kan købes fra starten af juli måned 2019.

 

 

Læs den fulde Aruba blog artikel her

 

Få overblik over mulighederne med Aruba Instant On

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com