Netværksleverandør bevæger sig ud på kanten og investerer kraftigt i Edge-computing

September 16, 2019

 

ITWatch har offentliggjort en artikel hvor Lasse Garby, Landechef for Aruba, er blevet interviewet omkring hans syn på udviklingen indenfor edge-teknologien og de forandringer dette begreb medfører.

 

"I løbet af de næste fem år vil så godt som alle industrier opleve en fundamental forandring i deres måder at arbejde på. Uanset om det er tale om sundhedssektoren, uddannelsesområdet eller detailhandlen vil den teknologiske udvikling resultere i nye måder at gøre tingene på". Spådommen bliver fremsat af Aruba, som sammen med fremtidsforskningsinstituttet Fast Future har udgivet bogen ’Opportunity at the Edge: Change, Challenge, and Transformation on the Path to 2025’.

 

Drivkraften bag forandringerne er Edge-teknologi, som altså vil forandre vores måde at arbejde og leve på. Samtidig vil det udgøre et forretningsområde, hvor potentialet måles i milliarder. Allerede i dag er der tale om et betydeligt marked. Det åbner nye muligheder for netværksleverandører som Aruba. "Jeg ser en masse forretningsmæssige muligheder, i og med at virksomhederne – vores kunder – bliver mere og mere digitaliserede og IoT-orienterede. Det vil kræve en underliggende infrastruktur og et netværk, der kan håndtere al den trafik og kan behandle data, som er derude," siger landechef for Aruba i Danmark, Lasse Garby, til ITWatch.

 

Du kan læse hele artiklen her > (Kræver login til ITWatch)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com