Unik mulighed! Lån en Aruba User Experience Insight sensor gratis i 30 dage

February 27, 2020

Arrow og Aruba giver dig mulighed for at låne en Aruba User Experience Insight sensor gratis i 30 dage – med mulighed for forlængelse. Hvis du ønsker det, kommer der en person fra Arrow eller Aruba ud og laver en demo, hjælper med opsætning samt tager en snak om anvendelsesmuligheder og løsninger. 

 

Aruba User Experience Insight giver dig mulighed for at analysere applikationer og netværkstjenester fra et brugerperspektiv. Den giver et unikt overblik over ens installation og kan derved forbedre brugeroplevelsen, optimere IT effektiviteten og reducere omkostningerne. Den giver en proaktiv overvågning og fejlfinding af såvel det trådløse som det trådet netværk, på applikationer og services. Løsningen består af en sensor og et dashboard.

 

Læs mere her 

 

Interesseret?

Hvis det har din interesse, kan du tage fat i Camilla Hove på camilla.hove@arrow.com eller +45 2819 6062. Så sørger hun for at der sendes en sensor samt booker en Arrow eller Aruba person, hvis det ønskes. Har du behov for et Skype møde først for at få mere information, så er det absolut også en mulighed.

 

Bliv inspireret!

Hør podcast med EFIF og Aruba, hvor EFIF deler sine erfaringer med og begejstring omkring Aruba User Experience Insight

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com