Invitation til Aruba & Arrow inspirationsseminar & brunch 13. & 14. maj 2020 - Ny dato!

March 20, 2020

 

Vores Aruba seminar blev jo desværre aflyst i denne her uge på grund af COVID-19. Vi håber og satser på, at vi til maj igen vil kunne byde dig velkommen hos Arrow og Aruba. Vi vil derfor rigtig gerne invitere dig til vores næste Aruba inspirationsseminar onsdag den 13. maj hos Arrow i Viby og torsdag den 14. maj hos Aruba i Allerød.

 

Aruba har utroligt mange spændende budskaber og produkter i deres portefølje, som vi rigtig gerne vil præsentere dig for og inspirere dig til at kigge nærmere på som en del af din go-to-market offerings.

 

Derfor har vi planlagt en række Aruba inspirationsseminarer i 2020 i både Århus og København, hvor vi har valgt to produkter ud til hvert seminar, som vi vil gå i dybden med ud fra en salgsorienteret tilgang.

 

Sæt kryds i kalenderen den 13. maj (Viby) eller 14. maj (Allerød) fra kl. 8.30-11.00.

På dette seminar kan du se frem til en agenda med fokus på Aruba User Experience Insight samt Aruba ClearPass med Device Insight.


Seminar agenda

 

08.30-09.00: Morgenmad

 

09.00-09.10: Velkommen og kort oplæg til dagens agenda

 

09.10-09.55: Aruba User Experience Insight

v./ Kim Filtenborg og Allan Højberg, Aruba

 

Få indsigt i hvordan Aruba User Experience Insight kan give et live overblik og status på dine kunders netværk, applikationer og services. Hør hvordan løsningen med indbyggede sensorer giver mulighed for at analysere applikationer og netværkstjenester fra et slutbrugerperspektiv, samt hvordan den giver et unikt overblik over installationen og derved kan forbedre brugeroplevelsen, optimere IT effektiviteten og reducere omkostningerne. Sidst men ikke mindst viser vi hvordan den giver en proaktiv overvågning og fejlfinding af såvel det trådløse som det trådet netværk, på applikationer og services. 

 

09.55-10.10: Pause

 

10.10-10.55: Aruba ClearPass med Device Insight

v./ Kim Filtenborg og Allan Højberg, Aruba

 

Aruba ClearPass er en platform til adgangskontrol, sikkerhed og styring af både kablede og trådløse netværk. Platformen giver rolle- og enhedsbaseret kontrol og styring ifm. netværksadgang for medarbejdere, underleverandører og gæster på tværs af alle typer netværk. Få indsigt i hvordan du kan implementere og håndhæve alle aspekter af adgangssikring fra én central platform, samt hvordan ClearPass og Device Insight ud fra en automatiseret tilgang hjælper med at få indblik i hvem og hvad, der kobler på netværket. Vi kigger på de mange features og fordele der følger med ClearPass samt giver gode råd til, hvordan du kan gøre det til et aktivt salgsbudskab hos kunderne.

 

10.55 -11.00: Afrunding & tak for i dag

 

 

Download agenda i PDF format>

 

 

Tilmelding

 

Tilmeld dig seminaret her. Det er gratis at deltage>

 

 

Tid og sted

 

Arrow, Viby, Jens Juuls Vej 42, 13. maj, 8.30-11.00   

 

HPE Aruba, Allerød, Engholm Parkvej, 14. maj, 8.30-11.00

 

 

Kontakt

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os.

 

Line Hundborg: +45 2333 7031, line.hundborg@hpe.com 


Camilla Hove Toft: +45 2819 6062, camilla.hove@arrow.com 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Seneste indlæg
Kontakt

Kristian Bjørnskov

Category Manager, Aruba

kristian.bjoernskov@hpe.com

Bjarne Rasmussen

Partner Sales Specialist, Aruba

bjarne.rasmussen@hpe.com

Line Hundborg
Partner Sales Specialist, Aruba

line.hundborg@hpe.com

Lasse Holm Garby

Aruba Country Manager

lasse.holm.garby@hpe.com